Saloon
Cevizli Mahallesi, Bagdat Caddesi No: 534-536/A Maltepe / İSTANBUL
randevu@salonerenyilmaz.com
0 (216) 305 43 30
0 (537) 594 21 55
  • Hafta içi

    10:00 - 20:00

  • Cumartesi

    10:00 - 20:00

  • Pazar

    Kapalı

2021 Gelin Saçı Modelleri

2021 Gelin Saçı Modelleri

Düğün günümüz bizim için çok önemli günlerden biridir. Bunun için gelin saçı modelleri hem güncel olmalı hem de çok şık olup bize yakışmalı. Gelin saçı modelleri 2021 yılında oldukça farklı. Eğer bu model gelin saçları size hitap etmezse eminim ki diğer tarzda olan gelin saçlarını çok beğeneceksiniz. Bunun sebebi hepsi birbirinden farklı tarzda yapılmış ve hepsinin kendine ait özellikleri var. Eminim bu gelin saçı modellerini çok beğeneceksiniz.

Topuz Gelin Saçı Modelleri 2021

Gelin saçı modelleri 2021 senesinde de tabii ki topuz bulunuyor. Fakat 2020 senesine göre daha sade topuzlar mevcut. Sade topuzların üstünde çok şık taçlar takılması bu seneki düğün saç modellerin vazgeçilmezi olmuş durumda. Özellikle de dağınık duran bu saça takılı çiçeklerden oluşmuş taç eminim sizlerin çok hoşuna gidecektir. Bu saç modelini sırt dekolteli bir gelinlik ile kullanabilirsiniz. Böylelikle gelinlikte doğal görünümünüz korunur. Sahilde gerçekleşecek düğün konseptlerine oldukça uygun.

 

Eğer taç takmak istemiyorsanız saçlarınıza çiçeklerden oluşan tokalar takabilirsiniz. Dağınık dalgalı topuzun yan kısmına koyacağınız 2 – 3 tane güllü çiçek toka sizin için vazgeçilmez düğün detaylarından biri olacak. Eminim çok seveceğiniz gelin saçı modelleri 2021 yılının en çok beğenileni oldu. Hem doğal görüntüsü hem de saçın canlı görünmesi sayesinde oldukça ilgi artmış durumda.

 

Eğer sade beyaz gül tokalardan istemezseniz bu pembe mor renkli çiçek tokalardan takarak saçınızın daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca eğer çiçek buketinizi de renkli çiçeklerden oluşmasını isterseniz bu renklerde ki modellerden kullanabilirsiniz. Böylelikle uyum içerisinde çok zengin ve şık bir görünüm kazanırsınız ve çok güzel olursunuz. Bu model ile eminim çok şık görüneceksiniz ve gelen davetliler sizi çok beğenecek.

 

Dağınık Saç Sevenler İçin Gelin Saçı Modelleri

Eğer topuzun size yakışmadığını düşünüyorsanız ya da tercih edeceğiniz gelinliğin açık saçla daha güzel duracağına inanıyorsanız o zaman çok güzel modellerden olduğunu bilmelisiniz. Ama bu modellerde de topuzda olduğu gibi açık saçlılar için oldukça doğal bir görünüm. Tüm aksiyon taçlarda ya da gelinler için zarif tokalarda. Eğer hiçbirini istemezseniz duvakla da dağınık saçın güzel gideceğini bilmelisiniz. Özellikle kısa saçlılar düğünlerinde saçlarını açık bırakmakta. Biraz örgü ile güzelleşen bu dağınık saç modelini küçük tokalarla süsleyerek daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Hem daha zarif görünecektir hem de bu saç modeli gelinliğinize çok yakışacaktır.

Duvak takmak istemiyorsanız ve saçınız uzun ise düğününüzde çok şık modeller kullanabilirsiniz. Özellikle de saçlarınızı bu modelde olduğu gibi arkadan yarım toplayarak çok şıkta bir toka taktıktan sonra eminim sizin saç modelleriniz çok şık olacaktır. Burada takılı olan tokanın zarifliği sayesinde saç modeli oldukça kibar durmuş. Bu model ile sade küçük detayları olan bir gelinlik tercih ederseniz daha şık olacaksınızdır.

 

Eğer hiçbirini istemiyorsanız kendiniz gibi olmak istiyorsanız ama bir yandan da düğününüzde farklılık istiyorsanız saçınızı hafif dalgalı yapabilirsiniz. Hafif dalgalar sayesinde saçınız oldukça doğal görünecek. Daha sonrasında farklılık için saçınıza bir duvak takarak sadeliği zarafete dönüştürebilirsiniz. Özellikle de 2021 senesinde doğal açık hava temalı düğünlerin popüler olması bu doğal hiçbir çaba gerektirmeyen düğün saç modelleri popüler oldu.

Hangi modeli seçerseniz seçin unutmayın ki bu saç modellerinde hüsrana uğramamak için profesyonel kuaförlere gitmelisiniz. Bu kuaförler tam olarak istediğiniz sonucu verecektir. Ayrıca önemli olan gelinliğe uyup uymaması ve sizin o saç ile rahat edip etmemenizdir.

Messenger

Randevu

WhatsApp

Şimdi Ara